You are currently viewing 3 gode idéer til tidsfordriv

3 gode idéer til tidsfordriv

Har du brug for at udvide din horisont lidt og kan du mærke at du bliver lidt træt i sjælen over ventetiden der er, før at vi atter kan få lidt på opleveren igen, så er der her 3 gode idéer til, hvordan du kan få tiden til at gå.

Få drama i dit liv

Den første idé er noget, som næsten alle vil have en interesse i at dykke ned i. For når vi selv går rundt og småkeder os lidt, så er de historier om det der sker omkring os af drama og ting og sager noget, som de fleste elsker at mæske i sig. På hjemmesiden https://politirapporten.dk/ kan du få indblik i politiets hverdag, og her kan man da være sikker på at der sker ting og sager.

Selvom at det føles som at Danmark er gået lidt i stå, så er der stadig fyldt med blå blink og sirener på vejene. Det kriminelle står ikke standby og du kan få muligheden for at dykke ind i de forskellige historier der ligger til grunds for de blå blinks udspil.

Tidsfordriv på fuld mave

Et andet bud på noget du kan få tiden til at gå med, er mere i forhold til at du på sigt kan skabe mere kvalitet og indhold i din dagligdag, ved at gøre brug af de mange glæder der ligger for næsen af os. Måske du allerede har kendskab til de såkaldte måltidskasser.

På hjemmesiden livsstilogforbrug.dk kan du få et indblik i hvad der er af muligheder for dig der ønsker en af de lidt lettere måltidskasser. Det behøver nemlig ikke at være en kasse fyldt med råvarer, der skal tilberedes fra bunden som du skal købe, men du kan faktisk også købe færdigretter.

Når du sådan sidder og gør brug af råd nummer 1 til gode idéer til at fordrive tiden med, så kan du måske også opleve at det virkelig er en tidsrøver, når man først tillader sig at dykke helt til bunds. Så her vil færdigretter også gavne – let og ligetil.

Fornuftige nyheder til tidsfordriv

Bor du i Give eller omegn, kunne det godt tænkes at den mere den tredje gode idé vil give mest mening i forhold til at bruge tiden mest fornuftigt, på trods af at der er tale om at fordrive tiden.

Men med de lokale nyheder vil det muligvis være gavnligt i den forstand, at du kan blive henledt til de aktiviteter der godt nok er få af men stadig findes et par stykker af. Du kan finde de lokale nyheder på lokaleaviser.dk/give/.