You are currently viewing Forkæl dine kære i juletiden

Forkæl dine kære i juletiden

Når december måned og juletiden nærmer sig, så er der også mange, der begynder at gå i tænkeboks i forhold til, hvordan man kan forkæle sine kære lidt ekstra. Det hele kulminerer selvfølgelig juleaften, hvor man gerne vil give nogle gode og betænksomme gaver, men man kan også gøre nogle små ting i løbet af december måned. Lige her i denne artikel kommer der lidt forskellige bud på, hvad man gøre for at forkæle sine kære i den magiske juletid.

Lav en personlig adventskalender

Hvis man gerne vil gå all in på at forkæle en, man holder af, så kan man jo kaste sig ud i at lave en personlig adventskalender – altså en lille pakke hver søndag i advent. Det kan være en blanding af julegodter, julepynt og hvad man ellers lige synes. Det behøver heller ikke direkte at være indenfor juletemaet – man kan eksempelvis også give en lækker ansigtscreme eller måske en deodorant. Hyggen består nemlig mest i den lille gave, som skal åbnes hver søndag i advent, og det er bare en rigtig sød og betænksom gestus i juletiden.

Send nogle smukke blomster

Hvis man synes, at det er lidt for ambitiøst at kaste sig ud i at lave en adventskalender, så kan man også gå en lidt mere simpel vej, som stadig er rigtig fin og betænksom. Man kan nemlig sende en buket blomster til en, som man gerne vil gøre glad i den hyggelige juletid. Så send blomster til jul med en Interflora rabatkode. På Danskerabatkoder kan du hente en Interflora rabatkode som giver 10% rabat på alle blomster, så den er altså helt oplagte at bruge, hvis du gerne vil forkæle en, du har kær i den særlige juletid.

Kom forbi med hjemmebag

Julen er også en tid, hvor mange bevæger sig ud i køkkenet og afprøver lidt forskelligt hjemmebag som brunkager, pebernødder og honninghjerter. Så hvis man er en person, som kan finde på at give den gas i køkkenet med lidt forskellige bagerier, så er det en helt vildt god ide at forkæle en, man rigtig godt kan lide med noget af dette hjemmebag. Det rammer altid lidt særligt, når man modtager en gave, som man ved, at nogle andre har brugt tid på. Og hjemmebag kommer bare altid lige fra hjertet.