You are currently viewing <a></a>Kryptovaluta er fortsat populært i Danmark

Kryptovaluta er fortsat populært i Danmark

Kigger man på søgevolumen for kryptovalutaer og bitcoin, så kan man se, at det fortsat er populært i Danmark. Bevares, det er mindre populært end for et år siden, hvor de forskellige kryptovalutaer var brændvarme. Man kan derfor måske sige, at de penge der bliver investeret i kryptovaluta lige nu er penge der stammer fra relativt mere velovervejede beslutninger.

Tager man også et kig på antallet af grupper på Facebook, så er det også stigende ud fra hvad vi kan se. Derudover er der flere hjemmesider, hvor kryptovalutaer bliver nævnt. Dette er en god udvikling, hvis man er fan er kryptovalutaer.

Flere forhandlere af krypto i Danmark?

Umiddelbart er der ikke kommet så mange nye forhandlere af kryptovaluta i Danmark, og dette kan skyldes forskellige ting. Dem kommer vi til at diskutere i dette her afsnit.

Internationale platforme for handel med bitcoin og kryptovaluta har generelt en større handelsvolumen sammenlignet med danske platforme – og derfor har de typisk lavere gebyrer.

Dette skyldes, at Danmark er et lille land, hvilket resulterer i et begrænset marked for forhandlere af krypto. Derfor ses det, at nogle platforme dukker op og forsvinder igen.

For at holde sig opdateret på de billigste platforme, anbefales det at følge hjemmesider, der giver en oversigt over platformene.

Desuden kan det være en udfordring for danske forhandlere at tage imod betalinger som MobilePay og lignende betalingsmetoder, da det kan resultere i høje gebyrer. Derudover er danske forhandlere reguleret af Finanstilsynet og skal følge en række danske love, hvilket kan gøre det besværligt at drive en forretning i Danmark.

Er der stadigvæk svindel?

Hvis du har set DRs program Kontant, så ved du også, at der har været en del krypto-relateret svindel, hvor målgruppen har været danskere. Dette sker fortsat, der er dog ikke så meget fokus på det, fordi at snakken er blevet dæmpet lidt ned grundet de generelt lavere kurser.

For at undgå at blive snydt så kan det være fordelagtigt at tjekke pålidelige hjemmesider ud som eksempelvis mycrypto.dk, hvor du kan finde en god sammenligning af platforme og meget andet. De har også en række gode guides til wallets, hvor de blandt andet beskriver, at bitcoin hardware wallets er noget, man skal gå efter.

Hvad synes du? Er krypto kommet for at blive, eller er det noget, der snart bliver udfaset på en naturlig måde? Skriv gerne en kommentar under dette indlæg, hvis sektionen ikke er lukket.