You are currently viewing Sådan finder du den rette seng til dig

Sådan finder du den rette seng til dig

Ens seng er et af de vigtigste møbler i et hjem. Det er den fordi det er det sted, hvor man vil bruge absolut længst tid. En gennemsnitsvoksen bruger op imod 8 timer hver dag i sin seng, hvilket betyder, at det er tilsvarende en tredjedel af deres liv.

Tænk over størrelsen

Når det kommer til Dobbeltseng 200×200, er størrelsen helt sikkert vigtig. For det første kan en for lille seng være meget ubehagelig at sove i, mens en for stor seng kan gøre det svært at bevæge sig rundt i soveværelset. Desuden kan størrelsen på en seng have en indvirkning på det overordnede udseende af et soveværelse. En stor seng kan få et rum til at se trangt og rodet ud, mens en lille seng kan få det til at se tomt og upersonligt ud. Så hvordan ved du, hvilken størrelse seng der er den rigtige for dig? En måde at afgøre det på er at måle dit soveværelse og dine møbler for at se, hvor meget plads du har til rådighed. Du bør også overveje stilen i dit soveværelse samt dine personlige præferencer. Hvis du f.eks. foretrækker en mere minimalistisk stil, så kan det godt give mening at købe en lille seng fremfor en stor.

Overvej nøje hvilken madras du køber

Når du skal vælge en seng, er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe at vælge den rigtige madras. Med så mange forskellige typer på markedet kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Men ved at holde et par vigtige faktorer i tankerne kan du finde den perfekte madras til dine behov. For det første skal du overveje din sovestilling. Hvis du har tendens til at sove på siden, vil du have en blødere madras, der tilpasser sig din krop. Hvis du derimod sover på ryggen eller på maven, har du brug for en fastere madras, der giver støtte og forhindrer, at du synker ned. For det andet skal du tænke på din vægt. En tungere person vil have brug for en kraftigere madras end en person, der er lettere.