You are currently viewing Lad baby sove trygt i en god slyngevugge

Lad baby sove trygt i en god slyngevugge

Er du på jagt efter den bedste slyngevugge til din baby, så både du og baby kan få nogle rolige stunder – så læs med her, hvor vi også skal se lidt nærmere på, hvorfor en slyngevugge er det oplagte valg.

Du har sikkert hørt alle de skrækkelige historier om, hvor trætte førstegangs forældre er, fordi babyen sover uroligt eller ikke kan sove – og så er gode råd virkelig dyre, for når søvnen udebliver både for baby og forældre, så sidder nerverne nemt uden på tøjet. Derfor handler det om at finde de bedste løsninger, som passer både til jer som forældre og til den lille ny. Den løsning kunne eventuelt være at finde en god slyngevugge til babyer. Lad så lidt nærmere, hvad en god slyngevugge kan.

Hvad er en slyngevugge?

En slyngevugge er typisk et stykke stof, som holdes af en tværpind og som har en blød madras i bunden. En slyngevugge kan hænges i en krog i loftet eller med et karmbeslag, som passer til de fleste dørkarme. Hvis du vælger en slyngevugge med karmbeslag, så kan du faktisk flytte den rundt fra rum til rum – og det kan være ret praktisk, hvis du gerne vil have et øje på baby, mens du f.eks. selv lægger tøj sammen i soveværelset eller arbejder ved din computer på hjemmekontoret. Hvis du er så heldig at have en have, så kan den faktisk også benyttes der.

Hvor kan jeg bruge en slyngevugge?

Du kan altså bruge en slyngevugge i stedet for at trave rundt med baby i armene, når baby ikke vil sove. Det giver både rygsmerter og lange arme – og man bliver hurtigt træt og utålmodig. En slyngevugge kan altså på en god og sikker måde sikre baby en god søvn og skåne dig. Hvis du også gerne vil slippe for at vugge barnet med egen kraft, så kan du investere i en vuggemotor, som laver rolige bevægelser, som giver barnet ro og tryghed. 

Find flere bedst i test til baby

Hvis du er interesseret i at læse mere om forskellige modeller og typer af slyngevugger, så kan du læse meget mere på Tigerspringer. Her finder du også forskellige bedst i test lige fra slyngevugge til bedste hue, bedste puslebord, bedste højstol. Der er altså masser af godt læsestof at give sig i kast med, hvis man gerne vil være klædt godt på, inden man indkøber babyudstyr i dyre domme.